Mesuesit e lendeve Gjuhe dhe Letersi

Gjuhe-Letersi

  • Grisilda Thaci
  • Shefike Muja
  • Albana Kurti
  • Samidie Maci
  • Lindita Peka
  • Mirjana Peka
  • Projekte te ndryshme te punuara nga nxenesit:

  • Muaji i letersise.
  • Zbatimi i normes drejtshkrimore.