Lajme dhe ngjarje

ZahirDoda_profil

Profesor Zahir Doda – MËSIMDHËNËS I DALLUAR

Pas kërkesës së Drejtorisë së Arsimit dhe Kulturës të Kaçanikut, për propozimin e një mësimdhënësi për çmimin MËSIMDHËNËS I DALLUAR,... 

Lexo më shumë 28 February 2015
Adrian_

Përkujtohet nxënësi Adrian Krasniqi

Sot, më 27.II.2015, në njëvjetorin e vdekjes, u përkujtua ish-nxënësi i Gjimnazit “Skënderbeu”, Adrian Krasniqi. Me këtë rast, shokët... 

Lexo më shumë 28 February 2015
7vjet100x100

Aktivitete për Ditën e Pavarësisë së Kosovës

17 Shkurti 2008, si edhe tash e shtatë vjet të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, kjo ditë e jashtëzakonshme, sjell emocionet dhe fuqizon arsyen... 

Lexo më shumë 18 February 2015
7vjet100x100

Gëzuar 7-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Nxënës të dashur të Gjimnazit tonë, kolegë të nderuar, i gëzohemi shëndetit tonë në liri! Përpjekja dhe mundi për ngritjen e cilësisë në... 

Lexo më shumë 16 February 2015
4youthumb

Me ne revista “For You”…

Sot në shkollë na vizituan ushtarë të KFOR-it. Në frymën e bashkëpunimit që kemi, na sollën edhe publikimin e radhës të revistës “For You”... 

Lexo më shumë 3 February 2015
Mirë se vini!

Të dashur nxënës, të nderuar profesorë, prindër dhe ju miq, mirë se vini në uebfaqen e Gjimnazit “Skënderbeu” të Kaçanikut! Gjimnazi ynë, si çdo institucion arsimor, ka për qëllim t’i ofrojë komunitetit shërbim të çmueshëm, gjithmonë me përpjekjen e ngritjes së cilësisë dhe të kushteve mësimore. Edukimi i nxënësve, rritja e intelektit të tyre dhe përgatitja diturore për nivelin universitar është synimi kryesor i shkollës sonë. Gjimnazi “Skënderbeu” zotohet të çojë përpara reformat arsimore me nxënësin në qendër. Stafi arsimor është i kualifikuar dhe i përgatitur profesionalisht që t’iu ofrojë njohuritë e duhura shkencore nxënësve, duke kontribuar në krijimin e shprehive pozitive dhe në mësimnxënien bashkëkohore drejt shtigjeve të ardhmërisë. Gjimnazi “Skënderbeu”, në bashkëpunim me institucionet tjera arsimore dhe partnerët e vet, po përpiqet vazhdimisht për zhvillimin e infrastrukturës bashkëkohore, me theks të veçantë përparimin e qasjes në fushën e teknologjisë informative. Prej fillimvitit shkollor 2011/’12 kemi nisur punën edhe me laboratorin e mësimit elektronik, projekt ky i mbështetur me shumë pajisje edhe nga Komisioni Evropian. Ndërkaq, një ndër shembujt e përparimit tonë është edhe kjo uebfaqe, projekt i cili bashkësisë sonë i vie edhe si një dhuratë pune dhe arritjeje në përkim të 100-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë! Punë e mbarë së bashku!

Partnerët
  • Universum
  • Stromstad Gymnasium
  • SHMP "Feriz Guri & Vellezerit Çaka"
  • Gjimnazi "Shaban Çollaku" - Klos
  • GIZ